REFLEKSOTERAPIJA – za zdravje in dobro počutje

Veš kaj sploh je refleksoterapija?

Refleksoterapija je celovita metoda zdravljenja. S pritiski na določene točke na podplatu ali dlaneh, vplivamo na vse organe, žleze, tkiva in mišice v telesu. Primerna je za vsakega, ki si želi okrepiti zdravje na naraven način ali pa le sprostiti svoje telo in si odpočiti od vsakdanjega stresa.

Kako ti refleksoterapija pomaga?

Refleksoterapevta obiščeš zaradi splošnega zdravja, da se sprostiš in pomiriš. Daš svoje možga ne na off. Ker pa je te vseeno celovita metoda zdravljenja pa pomaga:

  • izboljšati krvni obtok in stimulira živčevje
  • omili posledice stresa, hormonskih neravnovesij, nespečnosti in depresije
  • učinkovito deluje pri povišanem krvnem tlaku
  • regenerira imunski sistem
  • prežene bolečine v nogah – za tiste, ki veliko stojite
  • prežene akutno in tudi kronično bolečino
  • omili simptome menopavze
  • iboljša prebavo
  • izboljša koncentracijo

Več o pozitivnih učinkih refleksoterapije pa lahko prebereš tudi v članku moje učiteljice – Presenetljivi učinki refleksne masaže stopal

Bi rada preizkusila refleksno masažo stopal? Poizkusiti ni greh pravijo, lahko ti le koristi. Klikni  in si rezerviraj svoj termin na tej povezavi.

PRED OBISKOM

Na masažo prideš udobno oblečena. Zaželjeno je, da so noge čiste.

Pred masažo pa mi poveš kakšno je tvoje zdravstveno stanje (mi nismo zdravniki in ne postavljamo diagnoz) in zdravilih, ki jih mogoče jemlješ, o morebitni nosečnosti ali kakršnihkoli poškodbah.

Kaj lahko pričakuješ?

Kot sem že napisala je refleksoterapija masaža stopal. Na začetku ti bo mogoče malce čudno, sploh tistim, ki so bo žgečkljive sorte. Tem svetujem, da se osredotočijo na bolečino, ki jih pesti. Jaz bom pa z masažo hitro pregnala in sprostila napetost in stopila bolečino.

PO MASAŽI

Zagotovo boš bolj sproščena. Mogoče si boš želela še par trenutkov poležati. Ni problem, pustim te pri miru. Mogoče boš celo zadremala. Lahko pa boš naenkrat polna energije. Vsak človek je zgodba zase. V vsakem primeru pa se boš počutila veliko bolje.

Sem te prepričala? Si želiš izboljšati svoje počutje? Si vzeti čas samo zase? Potem si hitro rezerviraj svoj termin!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja