ETERIČNA OLJA – zdravilo narave

Eterična olja so zdravilo narave

Eterična olja so bistvo in osnova aromaterapije. Aromaterapija pa je vse bolj popularna metoda alternativne veje medicine. Eerična olja lahko ponovno vzpostavimo ravnovesje v telesu. Imajo pozotivne učinke na naše fizično in psihično počutje, če jih le znamo pravilno uporabljati.

Eterična olja se vse pogosteje uporabljajo v naravni kozmetiki in učinkovito nadomeščajo sintetične dišave. Vse več se uporabljajo pri maserjih, ki v svoje tretmaje vključujejo aromaterapijo. V domači uporabi pa se najpogosteje uporabljajo v izparilnikih in difuzorjih.

Ob vseh pozitivnih učinkih in odličnih lastnostih, ki jih imajo eterična olja, pa je ob njihovi uporabi še vedno potrebna previdnost. Predvsem pa dobro poznavanje njihovega delovanja. Zato ni nikoli odveč dodatno opozorilo, da se etrično olje nikoli ne uporablja nerazredčeno v nekem osnvnem olju (jojobino, kokosovo, tudi olivno, mandljevo,…). Žal po internetu kroži mnogo napačnih informacij glede uporabe eteričnih olj. Zato vam predlagam, da se pred uporabo posvetujete s certificirano aromaterapevtko, ki vam bo pravilno svetovala, katera eterična olja so najboljša in bodo najučinkoviteje rešila vaše težave.

Glede eteričnih olj ni nikoli preveč ali dovolj znanja. Tudi jaz že vem veliko o njih, pa se še vedno učim in vedno posvetujem, preden uporabim kakšno novo eterično olje.

Prav iz tega razloga, sem se pridružila Eterisovim svetovalkam in ambasadorkam. Ker smo deležne rednih izobraževanj, predavanj.

 

Naj vam posredujem en odličen dokument v katerem najdete seznam eteričnih olj. Kjer je lepo opisana sestava in pa delovanje. Podani pa so tudi primeri uporabe.

Ta dokument najdete s klikom na TO POVEZAVO!

Moj Eteris – namenske mešanice eteričih olj

 

Seveda so v podjetju Favn d.o.o. mislili tudi na vse, ki nimate dovolj znanja in vedenja o eteričnih oljih in so za vas pripravili že vnaprej najbolj osnovne in najbolj iskane mešanice eteričnih olj. Dobite jih v dveh oblikah.

Ena je zelooooo uporaben roll-on, kjer so etrična olja že zmešana v bazni oljni osnovi. Jaz pogosto uporabljam mešanici Antistress in Focus. Druga oblika pa je koncentrirana mešanica, ki je primerna za izparilnike ali difuzorje. Moja prva izbira je Imunis.

 

 

Ker pa sem jaz zelo prijazna oseba pa vam podarjam kodo za popust ob vseh nakupih eteričnih olj.

Moja koda je: petrak15

Velja za neomejeno število nakupov.

Pri meni si lahko deležna super aromaterapevtske masaže za ženske! Svoj termin si lahko rezerviraš TUKAJ!