Naravni lifting obraza

Naš obraz daje prvi vtis o nas. Pritegne ogromno pozornosti, več kot katerikoli drug del telesa. Na obrazu se z leti izrišejo gubice, ki govorijo kaj vse se nam v življenju dogaja. Vse skrbi, ves veselje, ves stres, vse bolezni, vsa radost.

Z leti koža na obrazu postaja bolj ohlapna, vezivno tkivo v njej pa vse manj elastično. Na obrazu se zrcali proces staranja, ki pa lahko vpliva na našo samopodobo.

Kdaj? Kako? Kaj storiti?

Kar naenkrat v ogledalu zagledamo prve gubice. Veke se začnejo povešati. Na čelu se rišejo izrazne gube. Lica počasi upadajo.

Ena najbolj naravnih metod za odpravo teh nevšečnosti je naravni lifting obraza. To ni samo masaža, je veliko več. Naravni lifting obraza prinese obrazu novo svežino. Obraz privzdignemo. Koža zasije.

Tako, kot telesna vadba krepi mišice telesa, tako je potrebno krepiti obrazne mišice. Z redno masažo obraza le te učinkovito krepimo, pospeši pa se tudi krvni obtok. Koža postane bolj prekrvavljena, preskrbljena s kisikom in hranilnimi snovmi. Vse to pa spodbuja naraven proces nastajanja kolagena in elastina.

Kako še deluje naravni lifting obraza?

Naravni lifting obraza je sestavljen iz posebnih masažnih prijemov, ki dajejo takojšen lifting efekt. S stimulacijo akupresurnih točk na obrazu pa pozitivno vplivamo ne samo na obraz, temveč na celo telo. Z gibi limfne drenaže pa pomagamo obrazu in telesu odplakniti vse zastarele in strupene snovi. Z akupresuro stimuliramo tudi pretok energije, saj se veliko meridianov začne ali konča prav na obrazu.

S kombinacijo vseh teh prijemov pa postopoma dosežemo zdrav lesk, manj gubic in večjo prožnost kože na obrazu.

Seveda pa to še ni vse! Pri preprečevanju prehitrega staranja kože, se poleg rednih tretmajev naravnega liftinga obraza, priporoča redna uporaba neagresivne naravne kozmetike in pa ustrezno prehranjevanje.

In katera hrana nam omogoča lepšo kožo?

Živila, ki jih priporočam so: ribe, čebula, ječmen, fižol in leča, oreščki in semena, pšenični kalčki, jogurt in kefir, pa brokoli, beluši, gobe, paprika in paradižnik, jabolka in hruške, pa jagode, avokado, olive.

Nikakor pa ne smete pozabit na veliko vode. Saj veste nekje do 2 litra se priporoča spiti vsak dan.

Imaš še kakšno vprašanje?

V kolikor te še karkoli zanima mi lahko pišeš ali me pokličeš na 031 338 998.

Seveda pa priporočam, da čimprej začneš s tretmaji naravnega liftinga obraza.

Termin si lahko izbereš in rezerviraš TUKAJ.