Keratinsko vihanje trepalnic

KAJ JE KERATINSKO VIHANJE TREPALNIC?

Komu je storitev namenjena?

Namenjena je vsem, ki si želite poudariti naravne trepalnice. Odlična rešitev za tiste, ki vam rastejo trepalnice naravnost ali so celo ukrivljene navzdol. Dolžina ni pomembna, lep efekt naredi tudi na kratkih trepalnicah. Primeren je tako za najstnice, kot tudi za dame v zrelih letih.

Keratinsko vihanje trepalnic pomeni, da naravne trepalnice trajno privihamo in jih po želji tudi pobarvamo. Predstavlja popolno nego za tvoje trepalnice. Fora lash lifta je v serumih s katerimi tvoje trepalnice privzdignem in trajno zaviham v čudovit volumen. Kvalitetni serumi trepalnicam nudijo naravno nego, saj jih obogatijo tako s keratinom, kot biotinom. Ob rednih negah pa pomeni, da bodo tvoje trepalnice čedalje močnejše in tudi gostejše.

Sama se s keratinskim vihanjem trepalnic ukvarjam že več kot 3 leta. Torej storitev niti v mojem salonu Enostavno naravno ni nova, kaj šele v Sloveniji. Delam s svetovno priznano znamko Elleebana, ki pa ima vse certifikate, ki jih zahteva Evropska unija.

Kljub temu pa je še vedno relativno slabo poznana storitev med širšo populacijo, sploh med tistimi nad 30 let. Zato sem deležna pogosto vprašanj kot so:

  • Ali je to varna zadeva? Ali poškoduje moje trepalnice?
  • Ali moram po keratinskem vihanju kaj posebno paziti nanje? Zahteva kakšno posebno nego?
  • Koliko časa to drži, preden obnovim postopek?
  • Nočem imeti tistih ogromnih trepanic.

Taka in drugačna vprašanja so povsem na mestu. Razumem, da se s to storitvijo še niste srečale. Ali pa ste bile deležne nestrokovnega dela, kjer ste bile razumljivo razočarane. Večina vas pozna podaljševanje z umetnimi trepalnicami, ki se dodatno lepijo na vaše naravne trepalnice. Keratinsko vihanje trepalnic pa je le nega in oblikovanje vaših naravnih trepalnic. Trepalnice so med postopkom vihanja deležne posebne nege.

Zato brez slabe vesti povem, da keratinsko vihanje trepalnic ne poškoduje, temveč jih celo okrepi. Seveda ne po prvem tretmaju. Pogosto pa keratinsko vihanje trepalnic prav priporočam tistim, ki ste se naveličale umetnih trepalnic ali pa imate svoje oslabele. Tu je sicer priporočljiva uporaba še CNC seruma za rast trepalnic.

PREDNOSTI KERATINSKEGA VIHANJA

Keratinsko privihane trepalnice od vas doma ne zahtevajo nobene posebne nege ali vzdrževanja. Brez slabe vesti se lahko ukvarjate s katerimkoli športom, greste v savno ali pa spite na trebuhu. Trepalnice se ne bodo uničile in izgubile oblike.

Druga velika prednost keratinskega vihanja pa je ugodna cena za storitev, ki jo boste morale ponovno obiskati šele po 6 tednih, morda celo kasneje. Predvsem je veliko odvisno od življenjske dobe tvoje trepalnice.

Zato je odlašaj in pokliči 031 338 998 in si zagotovi svoj termin in preizkusi najbolj vročo storitev ta hip!

Piši mi TUKAJ!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja