MADEROTERAPIJA – naravno nad celulit

Maderoterapija – Naravna pot do kože brez celulita

Celulit je nadloga večine žensk. V našem telesu ne nastane čez noč, ampak se nabira počasi.

Na nastanek celulita vplivajo hormoni, starost, genetski dejavniki, življenjski slog, stres, premalo fizične aktivnosti, večurno sedeče delo, neprimerna oblačila. Pa tudi neustrezna prehrana, tobak, alkohol, gazirane pijače, tudi hormonske terapije in kontracepcijske tablete.

Najprej razčistimo kaj celulit sploh je. Celulit je izraz za naravno razporeditev maščobnega in vezivnega tkiva v podkožju. Gre za podkožno maščobno tkivo znotraj vlaknatega vezivnega tkiva.

Primerjava kože s celulitom in kože brez celulita

Videz pomarančaste kože pa lahko tudi zmanjšamo s tem, da povečamo prožnost in vlažnost kože. Ter z izboljšanje cirkulacije krvi v koži. Delno to lahko dosežemo tudi s kremami proti celulitu. Vendar te delujejo predvsem na prožnost kože. Ostalo pa dosežemo z raznimi globinskimi masažnimi tehnikami.

Rešitve – načini odprave celulita

Ena takih je limfna drenažna tehnika, ki spodbuja prekrvavitev. Obenem pa spodbudi izločanje odvečnih tekočin, ki se zadržujejo v našem telesu, s čimer le še pripomorejo k izrazitejšemu videzu pomarančaste kože.

Ena najboljših masažnih tehnik in tudi najučinkovitejših pa je MADEROTERAPIJA. Ena super predstavitev je na tej povezavi – MADEROTERAPIJA.

Z lesenimi valjčki razbijamo maščobno tkivo. Sprostimo nepravilno adhezijo med mišico in kožo. Povečamo pretok krvi, ki kožo nahrani in s kisikom napolni mehko tkivo. Poveča pretok limfe in vpliva na razstrupljanje mehkih tkiv. Predvsem pa izboljša kakovost in videz kože. Je odlična terapija za lifting zadnjice, saj z masažo učvrstimo tudi zadnjične mišice. Je 100% naravna tehnika, brez alergijskih reakcij na koži.

Maderoterapija – masaža z lesenimi valjčki

Bistvo maderoterapije je torej stimulacija limfne drenaže. To je najpomembnejši korak, da odstranimo iz telesa vse toksine, zmanjšamo obseg, izboljšamo metabolizem. Maderoterapijo izvajamo na nogah, zadnjici, bokih, trebuhu in rokah.

Kljub vsemu pa vam svetujem, da doma redno izvajate suho ščetkanje, da odstranite odmrle celice iz povrhnjice in poženete kri. Pa seveda ne pozabite spiti dovolj vode. Za domačo uporabo vam priporočam tudi uporabo Profesionalne anticelulitne kreme, ki jo lahko naročite s tem, da mi pošlješ sporočilo.

Za svetovanje in pogovor pa sem ti vedno na voljo na tej povezavi
ali preko telefona 031 338 998.