GUBE in GUBICE – le katera si jih želi?

Gube in gubice

Gubice nadloga večine žensk, ki se začnejo pojavljati kmalu po 30. letu. Ja, nekaterim že prej. Odvisno od tvojega tipa kože. Pa vendar je tam nekje čas, da začneš uporabljati, malo bolj resne kreme in serume, ki vsebujejo tudi hialuronsko kislino. Le tako lahko nastanek gub za nekaj let zamaknemo.

Zakaj nastanejo gube in gubice?

Pustimo tokrat genetiko malo ob strani. Določen delež namreč ima genetika, vendar ne bistvenega. Večji vpliv na hitrost pojavljanja gub ima življenjski slog, stres, prehranjevalne navade. Predvsem tu je pomembno, da jemo zdravo, svežo in ne predelano hrano. Predvsem pa se moramo izogibati konzervansov v hrani. Pa seveda najpomembnejša stvar, popiti moramo dovolj tekočine vsak dan! Delno na stanje naše kože vpliva tudi sonce in ličila.

Najpomembnejše kar sem želela povedati pa je, da se koža začne starati zaradi upadanja količine hialuronske kisline v podkožju. Hialuronsko kislino sicer najdemo povsod po telesu, med vsako celico, v vezivnem tkivu. Hialuronska kislina daje koži vlažnost in elastičnost, sodeluje pa tudi pri tvorbi kolagena v koži. Ima namreč izjemno zmožnost zadrževanja vode v tkivu. Zato je najpomembnejša komponenta zdrave kože. Pomanjkanje pa se kaže kot suha koža, neelastičnost, pusta koža in gube.

Kako dodajati hialuronsko kislino, da preprečimo nastanek gub in gubic?

Mnoge kreme in serumi danes že vsebujejo hialuronsko kislino. Boljši si tisti z nizko molekulsko maso, ker prodrejo malo globje v kožo. Pa še vvedno ne bodo dosegli bistva, ki se nahaja prav v podkožju. Do tja ne prodre nobena krema. Dražja varianta je,d a se poslužite hialuronskih injekcij, kjer vam hialuron vbrizgajo direktno v podkožje.

Za večino je zato veliko bolj dostopna hialuronska kislina v kapsulah, ki jo jemljemo kot prehranski dodatek.

In kako odpraviti gubice, ki so se že pojavile?

Najprej naroči svojo škatlico hialurona v kapsulah, obnenem pa se naroči na kombinacijo nege obraza in masaže obraza. Investicija v to je samo 45 eur.

Če bi želela svoji negi dodati še odličen naraven vlažilni serum Essentiq, pa lahko dobiš komplet (kapsule, serum in nego) za samo 65 eur.

Za rezervacijo termina mi PIŠI NA TEJ POVEZAVI.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja