Zdravo z naravo, naravno zdravljenje in nasveti, ki se jih moraš držati!

Narava nam ogromno daje. A mi si tega ne znamo vzeti ali pa nočemo?

Premalo pozornosti posvečamo sebi, vzdrževanju naše kondicije in zdravja. Pogosto nas k temu sili naporna služba in vsakodnevne obveznosti. Vendar se moramo zavedati, da v kolikor ne bomo skrbeli tudi zase, nam bo to telo sporočilo v obliki bolezni. Takrat bo pa pozno, mogoče celo prepozno! Zato izkoristi, kar ti je dano, da preprečiš bolezen.

Zaupaj naravi, zaupaj meni.

Kaj naj spremenim?

Spremembe, ki jih bomo naredili na poti do zdravja, ne bodo prinesle rezultata čez noč. Leta in leta napačnega prehranjevanja, razmišljanja, zanemarjanja svojega telesa, prinesejo svoje. Da pa se telo ponovno vzpostavi v ravnovesje, je potreben čas. Nekoliko lahko z raznimi tehnikami to seveda pospešimo. Še posebej pa se vrste ne da preskakovati, če je bolezen že prisotna. V takem primeru pa so potrebne večje spremembe in daljši čas okrevanja. Ampak tehnike kot so masaže, akupresura, refleksoterapija, aromaterapija.

Predvsem pa sprememba pri prehrani in gibanje ogromno pripomoreta k boljši kondiciji tvojega telesa. Prav grozno je, ko vidiš nakupovalne vozičke polne predelane, konzervirane hrane, polne aditivov, konzervansov. Z malo truda lahko prideš do hranljive, ekološke hrane. Za zdravo prehrano noben kmet ni predaleč. In Slovenija je tako raznolika, da ponuja prav vse vrste prehrane. Enostavno je priti do ekološke zelenjave in sadja, enostavno je najti kmeta, ki ima ekološko meso. Enostavno je najti kmeta, ki ponuja ekološko pridelane žitarice,… Kaj potrebuješ več? Jej lokalno, jej sezonsko, jej zdravo. Telo ti bo hvaležno. Pij domače sokove, vodo, vodo, vodo, pri nas je zastonj in kvalitetna.

Gibaj se, pojdi na zrak, na sprehod vsak dan. Slovenija ima ogromno zelenih površin, kjer se lahko brezplačno gibaš. Rabiš nasvet, rabiš spodbudo, pridi do mene! Zdravo z naravo in naravno zdravljenje in nasveti, ki se jih moraš držati, vse to najdeš pri meni.